Vul je leven met heerlijke geuren®

Verzendinformatie*

Bestellingen met een locatie binnen Nederland:
  1. Bij een verkoopwaarde van 0,01 - 294,99 zijn de verzendkosten 7.
  2. Bij een verkoopwaarde van 295,00 of meer zijn de verzendkosten GRATIS.

* De genoemde verzendkosten zijn inclusief btw.

Recht op annulering

U hebt het recht om dit contract zonder opgave van enige reden te annuleren.

U moet het contract binnen 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, de goederen fysiek in ontvangst neemt, annuleren. Indien uw aankoop in afzonderlijke verzendingen geleverd is, vervalt de annuleringsperiode 14 dagen nadat het laatste item door u of een door u aangewezen derde (anders dan de vervoerder) is ontvangen. U moet ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring (verstuurd per post, fax of e-mail) over uw beslissing om dit contract te annuleren, informeren. De annulering treedt in werking zodra uw annuleringsverzoek op de post is gedaan, is gefaxt of per e-mail is verzonden. U kunt het onderstaande annuleringsformulier gebruiken, maar u bent hiertoe niet verplicht.

Annuleringsformulier (alleen invullen en retourneren aan het onderstaande adres als u het contract wilt annuleren.)

Scentsy, B.V.
Prins Hendriklaan 26
1075 BD Amsterdam
Nederland
0800 - 022 62 18

Ik/Wij* informeer/informeren u hierbij dat ik/wij* mijn/ons* verkoopcontract voor de volgende goederen annuleer/annuleren ___
___
. Besteld op*/ontvangen op* ___
Naam van consument(en)___
Adres van consument(en) ___
Handtekening van consument(en) (alleen als dit formulier in papieren vorm verzonden wordt) ___
Datum ___
*Naargelang van toepassing doorhalen.

Zorg ervoor dat u uw communicatie over de uitoefening van het annuleringsrecht verstuurt voordat de annuleringsperiode verloopt.

De gevolgen van de annulering

Als u dit contract annuleert, restitueren we alle betalingen die we van u hebben ontvangen, inclusief de verzendkosten (indien u voor een ander verzendtype hebt gekozen dan de goedkoopste standaardverzending die door Scentsy wordt aangeboden, worden de aanvullende kosten niet vergoed). U kunt uw restitutie binnen 14 dagen vanaf de dag waarop we uw annuleringsverklaring hebben ontvangen verwachten. Deze restitutie wordt op dezelfde wijze betaald als die u hebt gebruikt om ons voor de aanvankelijke transactie te betalen, tenzij u uitdrukkelijk een andere wijze hebt goedgekeurd. U zult in geen enkel geval extra kosten maken als gevolg van dergelijke restitutie. We kunnen de restitutie achterhouden totdat we de geretourneerde goederen hebben ontvangen of, wanneer u bewijs hebt overgelegd dat de goederen zijn teruggezonden, als dat eerder is.

Indien u in verband met uw aankoop goederen hebt ontvangen en ervoor kiest om het annuleringsrecht uit te oefenen, dient u de goederen zonder onnodige vertraging, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop u de annulering van het contract aan ons hebt doorgegeven, terug te sturen naar: Scentsy, B.V., De Rietlanden 8, 9828 PX Oostwold Gem Leek, Nederland. Er is aan de deadline voldaan als u de goederen binnen deze periode van 14 dagen hebt teruggestuurd. U bent verantwoordelijk voor de kosten gemoeid met het retourneren van de goederen en u bent alleen aansprakelijk voor enige waardevermindering van de goederen als gevolg van de afhandeling, anders dan wat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Levenslange vervangingsgarantie

Scentsy-producten worden geleverd met een levenslange vervangingsgarantie voor fabricagefouten. Indien uw product tijdens de verzending van Scentsy is beschadigd, een fabricagefout heeft of als er sprake is van een elektronisch probleem, mag het zonder enige tijdsbeperking geretourneerd worden aan uw onafhankelijke consulent om te worden gerepareerd of vervangen.

30 dagen tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent met het product, kunt u dit in een opnieuw verkoopbare staat binnen 30 dagen na de leveringsdatum aan uw onafhankelijke consulent retourneren. Scentsy doet geen contante terugbetalingen.

Beperkte levenslange garantie scentsy go, scentsy go solid en scentsy diffusers

Scentsy Go, Scentsy Go Solid en Scentsy Diffusers zijn gegarandeerd vrij van defecten in materiaal en vakmanschap gedurende de levensduur van het product. Elk Scentsy Go-apparaat dat, of Scentsy Diffuser die bij normaal gebruik en normale zorg binnen 30 dagen na aankoop defect of beschadigd raakt, wordt kosteloos vervangen door hetzelfde of een soortgelijk product naar goeddunken van Scentsy.

Neem voor meer informatie contact op met uw onafhankelijke consulent