Winkeltas bekijken

Bij Scentsy is Vrijgevigheid een van onze kernwaarden, en we streven altijd naar manieren om meer te doen voor de mensen en de gemeenschappen die ons het hardst nodig hebben.

Daarom hebben we ons liefdadigheidsprogramma vernieuwd en steunen we elk seizoen verschillende non-profitorganisaties in Nederland, zodat we onze impact kunnen vergroten en op een nog grotere manier kunnen bijdragen.

Sinds 2010 heeft ons liefdadigheidsprogramma als volgt geholpen:*

Totaal aan donaties:

$ 15,2 miljoen dollar (USD)

Totaal aantal verkochte liefdadigheidsproducten:

meer dan 1,43 miljoen

Goede doelen die we hebben ondersteund:

meer dan 175

En dit zijn enkele van de fantastische organisaties die we in het verleden hebben gesteund:

Mental Health Europe

CLIC Sargent®

Habitat for Humanity®

Make-A-Wish Foundation®

World Vision®

Hoe het gaat

Tijdens het Najaar/Winter 2021-seizoen, hebben we in Europa een totaalbedrag van € 14.300 aan donaties gegenereerd! Alle opbrengsten kwamen ten goede aan Mental Health Europe. Zij pleiten voor een positieve geestelijke gezondheid en welzijn, en maken mensen bewust van de noodzaak een einde te maken aan stigmatisering en discriminatie op het gebied van de geestelijke gezondheid. In het kader van ons commitment om lokale gemeenschappen te steunen, werd het bedrag verdeeld onder de lokale afdelingen van Mental Health Europe, in de landen waar het geld werd ingezameld.

*Vanaf september 2021.

Zo werkt het

Wij doneren elk catalogusseizoen aan meerdere goede doelen, allemaal met duurzame programma’s die gericht zijn op kinderen, gezinnen en gemeenschappen.

Dit zijn onze criteria:

Thuis Versterken ze families of verbeteren ze de levenskwaliteit van een individu?

Gezondheid Moedigen ze gezonde gemeenschappen aan en dragen ze daaraan bij?

Fundamentele behoeften Helpen ze de elementaire bouwstenen te leveren die mensen en gezinnen nodig hebben?

Jij helpt beslissen

Het is belangrijk dat we doneren aan goede doelen die het meest betekenisvol zijn voor onze Consulenten en klanten, dus willen we dat jullie meebeslissen waar het geld naartoe gaat! Neem contact op met je Consulent als je ideeën hebt voor lokale goede doelen die het waard zijn om te steunen.

Flight of the Monarch Warmer

Shop voor een goed doel

Het liefdadigheidsproduct van dit seizoen is de Flight of the Monarch Warmer gekenmerkt door delicate bloemen die een vlinder in beweging omlijsten, alles verlicht door een warme, subtiele gloed.

Van 1 februari tot en met 31 juli 2022 doneren we € 11,25 van elke verkoop aan non-profitorganisaties in Nederland die zich richten op kinderen, families en gemeenschappen.

Shop nu

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!